lørdag den 29. november 2008

Risiko faktorer til spørgerskemaet og målbarheden

Hey. Jeg ved ikke hvor følgende skal stå, men synes det skal med i rapporten.

Risikoanalyse

Det spørgerskema vi har haft med ude på fritidshjemmet, har vi talt sammen. Vi har kigget på hvor mange af børnene, der har svaret rigtigt på hvert spørgsmål, ud fra mængden af børn, og på denne måde udregnet hvor mange procent der har svaret rigtigt på de forskellige spørgsmål. Til sidst har vi lagt dem sammen og fundet gennemsnittet af alle syv spørgsmål, og på denne måde fundet frem til at pigerne vidste 78 % om sund kost og drengende 60 %.
Til sammen piger og drenge ved de, 70 % om sund kost udfra de givende spørgsmål. (se bilag)

Risiko-faktore:
Når man laver en undersøgelse, er der altid en vis risiko for, at man ikke kommer frem til et resultat, der egentlig stemmer over med virkeligheden. Ved vores undersøgelse er nogle af de risici, der kan fremkomme, bla.

1. mængden ad adspurgte:
Vi havde desværre kun mulighed for, at dele vores spørgerskema ud til elve personer. Havde vi delt dem ud til mange flere børn og også forskellige steder i landet, kunne det være, at resultatet havde set anderledes ud.

2. spørgsmålene:
Vi har selv udvalgt nogle spørgsmål, som man kan risikere at blive spurgt om i vores spil. Vi tog de spørgsmål vi fandt mest oplagte og gerne vil printe ind i hovederne på børnene, men måske var spørgsmålene
- for nemme
- for få
- ikke dækkede nok.

Yderligere har der været flere risicis ved vores besøg i Sfo'en. Da der desværre var problemer med at få aftalt et møde med med dem tidligere i forløbet, blev vi nødt til at tage chancen og lave noget vi selv synes kunne passe til tiårige. Da vi synes dette var svært at sætte os ind i, unden at have snakket med børnene, kostede det os tid og frustration.

Vi var lettede da vi endelig fik en aftale i hus med Fritisdshjemmet på Århusgade, København den 24 nov. Men i og med at besøget lå så langt henne i forløbet, var vi kommet godt igang med at designe hele spillet. Vi kunne ikke lade os stoppe af de afslag vi fik tidligt i forløbet, derfor knoklede vi bare på. Men selvfølgelig var der den risiko, at børnene ikke brød sig om vores design og idéer, og hvis dette havde været tilfældet, ville vi have været i tidsnød med at designe om. Men heldigvis var heldet på vores side og vi fik meget fin feedback.

Ingen kommentarer: