torsdag den 20. november 2008

Gruppearbejde

Vi har hele tiden haft nogenlunde samme ide om, hvor vi ville hen af. Men vi har også været gode til at lytte til hinandens ideer med imødekommenhed og bygget videre på dem i fællesskab. Har vi været uenige, har vi argumenteret for vores egen sag og lade flertallet bestemme. Vi har også måtte gå på kompromis, når noget ikke har kunne realiseres.
For at øge kreativiteten, har vi ikke haft en boss, men ladet hver enkelt person have sit eget ansvarsområde. På den måde har alle fået lov til at udvikle sin kreativitet indenfor nogle givne rammer. Vi har også måtte indse, at vi har forskellige kompetencer, og derfor har nogle beskæftiget sig mere med kodning eller tegning end andre. Vi har dog prøvet på, at alle skulle være med i de forskellige processer, så alle ved hvad der forgår og lærer så meget som muligt.
Vi har alle været enige om, at det var vigtigt at mødes regelmæssigt, for at evaluere det, vi hver i sær har lavet, sætte os nye mål og ikke spilde tiden. Derfor har vi mødtes stor set hver dag, men har dog også givet plads til en enkel arbejde-hjemme dag om ugen. Her har lektion så bare været større, for at overholde tidsplanen.

Ingen kommentarer: